Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geniet van het buitenleven met terrasoverkapping

Geplaatst op: 3 december 2014

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Dan droomt u vast van de kans om daar het hele jaar door van te genieten. Zodat u al vroeg in het voorjaar op uw terras kunt ontbijten. Of heerlijk beschut van de eerste kou genieten van laatste najaarszon. Verleng uw warme buitengevoel met een terrasoverkapping van Solarlux. Dat is een van de ‘active partners’ van Bouwbedrijf Riezebos uit Genemuiden.

De aluminium terrasoverkapping van Solarlux wordt gekenmerkt door het strakke design en transparantie. Topkwaliteit van Duitse bodem met eindeloze ontwerpmogelijkheden. Een extra dimensie toevoegen aan uw terrasoverkapping? Onze flexibele, transparante schuifpuien en glazen vouwwanden geven u die kans. Vouw de glazen deuren samen, en de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Binnen een handomdraai verandert een 5 meter brede vouwwand in een compact pakket van 50 centimeter breed. U verandert u terras in een heuse woonruimte, waarbij openheid en beschutting perfect gecombineerd worden.

Persoonlijke details maken uw tuinkamer compleet Alle producten en service die u wenst onder één dak: dat is wel zo handig. Daarom leveren wij ook nuttige accessoires voor uw tuinkamer. Van dimbare LED-verlichting tot zonwering en terrasverwarmers, we informeren u graag over persoonlijke details die úw tuinbeleving uniek maken.

Van opmeting tot oplevering –alles onder één dak We denken graag met u mee over het design van uw terrasoverkapping of tuinkamer. Of u nu in een villa, reguliere vrijstaande woning of twee-onder-één-kap woont. Bij ons is de complete realisatie in vertrouwde handen. Van de eerste computeranimatie tot de finishing touch van onze gecertificeerde, vakkundige montage.

Kijk op www.solarlux-terrasoverkappingen.nl voor een aantal standaard modellen tegen scherpe actietarieven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500