Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ChristenUnie bezoekt Dorcas alvast

Geplaatst op: 4 december 2014

De ChristenUnie Zwartewaterland heeft woensdagavond een werkbezoek gebracht aan het Dorcas voedsel inzamelcentrum in Genemuiden. De bestuurders gingen bij dit bezoek zelf aan de slag. Na de ontvangst van de coördinatoren Cees Würsten en  Julius Kwakernaat werden in de koude opslagloods voedselpakketten ingepakt.
In de afgelopen weken zijn er in veel regio’s bij supermarkten verschillende producten ingezameld. Genemuiden is een van de grootste centra waar de producten worden opgeslagen en vervolgens ingepakt. De pakketten krijgen allemaal dezelfde inhoud. De in totaal 20.000 voedselpakketten gaan naar gebieden waar de nood groot is, zoals in Oost-Europa en Afrika. Dagelijks komen inpakkers uit de wijde regio om Dorcas te helpen. De ChristenUnie heeft woensdagavond een steentje bijgedragen aan deze mooie klus die tot eind januari zal gaan duren.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500