Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas Hulp opent 25e winkel in Genemuiden

Geplaatst op: 4 december 2014

Zaterdag 13 december is het dan eindelijk zover. Om 10.00 uur zwaaien de deuren open van de 25e Dorcaswinkel in Nederland. In deze winkel worden gebruikte goederen en kleding verkocht, de opbrengsten komen te goede aan de projecten van Dorcas Hulp. Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan een schone uitstraling voor zowel binnen als buiten en de kassamedewerkers hun laatste instructies ontvangen, zijn de afgelopen 2 maanden ruim 40 vrijwilligers actief geweest om het pand om te toveren tot een prachtige winkel.

Bij binnenkomst wordt u gelijk verrast door een waar boekenparadijs. Verderop in de winkel treft u een rijk versierde kerstkraam aan, planken vol puzzels, spellen en kinderspeelgoed.

Winterkleding, laarzen en schoenen voor dames, heren en kinderen. Huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Kom en laat u verrassen tijdens onze winkeltijden dinsdag,donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Gebruikte goederen, meubels en kleding kunt u tijdens bovengenoemde winkeltijden inleveren.

Omdat wij net als u, moeten betalen voor de afvalverwerking, vragen wij uw begrip als wij bepaalde goederen weigeren. Een belletje vooraf kan teleurstelling voorkomen 038-4579467

Graag tot ziens op de Schering 25 in Genemuiden.

www.dorcas.nl voor meer informatie of mail naar dorcaswinkelgenemuiden@gmail.com

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500