Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub oefent tegen hoofdklassers

Geplaatst op: 4 december 2014

Sportclub Genemuiden oefent in de winterstop tegen CSV Apeldoorn, WHC en Flevo Boys. Het duel tegen de Apeldoorners van oud-Sportclub trainer Karrenbelt is op 6 januari. Vier dagen later komen de streekgenoten uit Wezep naar Genemuiden. Op 13 januari gaat Genemuiden uit naar Flevo Boys. De competitie start vervolgens op 17 januari met een uitwedstrijd tegen Spakenburg. Voordat de winterstop begint, moet Genemuiden eerst nog spelen tegen mededegradatiekandidaat Excelsior Maassluis en Rijnsburgse Boys.

                       

                                                          

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500