Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overtoom blij met komst Leger des Heils naar Genemuiden

Geplaatst op: 6 december 2014

Beheerder Eddy Beens van d’ Overtoom is enthousiast over de komst van het Leger des Heils. “De sociaal-maatschappelijke rol van de organisatie past goed bij ons. Het is ook een breed gedragen organisatie. Ik denk niet dat er iemand te vinden is die het Leger des Heils niets vindt”, aldus Beens, die straks op dinsdag en vrijdag een inloopbijeenkomst van het Leger in zijn gebouw heeft. Eens in de twee weken is er op zondag een dienst.

Volgens Beens is de komst van het Leger des Heils ook financieel meer dan welkom. “De gemeente bezuinigt op het jeugdwerk en dat betekent dat de jongeren straks uit ons gebouw verdwijnen. Dan hebben we leegstand. Buiten dat moeten we concurreren met ’t Olde Staduus. Wat dat betreft is de komst van het Leger des Heils een mooie aanvulling. En die hebben we ook gewoon nodig.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500