Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

19e Triviantavond op de agenda

Geplaatst op: 7 december 2014

Op vrijdagavond 30 januari 2015 zal er in d’Overtoom Genemuiden, voor de negentiende keer een Triviantavond worden gehouden. Dertig teams zullen dan vanaf half acht in drie voorronden strijden om een plaats in de Triviantfinale. De winnende groep krijgt de Triviant-uil die op 31 januari 2014 gewonnen werd door de Biljartclub HZW.

“Natuurlijk winnen wij die vogel weer”, zegt Klaas van den Berg, aanvoerder van het vorig jaar zo succesvolle team. Een uitspraak van Wim Rietman dat de winst zeker naar het Rietman-familieteam zal gaan, wuift hij zelfverzekerd weg: “Als de Rietmannen (Janny, Harry en Wim) bij de winnaars willen horen, moeten ze lid worden van de Biljartclub!.”

Er zijn echter meerdere geroutineerde kapers op de kust (de Jonge en de Oude Sparren!) en ook nieuw gevormde drietallen kunnen de plannen van de Biljartclub in de war sturen. Tussen de Triviantronden worden zaalquizzen gespeeld, dus het publiek is op deze avond ook actief bezig. Teams die zich willen opgeven voor de Triviantavond kunnen dit doen voor 11 januari 2015 bij Gijs van Dalfsen, 385 55 62, g.vandalfsen@12move.nl of bij Reinier van de Pol, 385 49 57, rvdpol@hetnet.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500