Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Amazones presteren goed in eigen manege

Geplaatst op: 7 december 2014

Afgelopen vrijdag 5 december en zaterdag 6 december vond in het Hippisch Centrum Zwartewaterruiters te Genemuiden het paardenconcours Indoor Dressuur Genemuiden plaats. Er was veel deelname en ook amazones van de Zwartewaterruiters waren bij de prijzen.

Dressuurtalenten uit de wijde regio, bijna 250 starts verdeeld over twee wedstrijdbakken, van klasse B tot en met ZZL; de manege van de Zwartewaterruiters bruiste afgelopen weekend van de activiteiten. Prijzen waren er voor Zwartewaterruiters Jolanda Schaap-van Zuthem, Louanne Eenkhoorn en Giovanna Slurink.

Jolanda Schaap-van Zuthem neemt met haar nieuwe paard Fabs Choice – een nakomeling van Sorento – sinds kort weer deel aan concoursen. Vanaf de start loopt dit goed en ook in Genemuiden reed Jolanda Schaap-van Zuthem met haar mooie merrie twee goede dressuurproeven. Met een prachtige score van 195 punten won de ZWR-combinatie de vierde prijs in de klasse B en twee winstpunten. In haar tweede proef pakte ze me 184 punten nog een winstpunt.

Louanne Eenkhoorn reed haar Clinton (v. Don Lauries Hit) in de klasse L2 me 199 punten ook naar de vierde prijs en twee winstpunten. In de andere proef pakte ze met 184 punten een derde winstpunt. Giovanna Slurink won met Dievittorio (v. Vittorio) in de middelzware klasse M1/M2 met 193 punten de zesde prijs en een winstpunt. In haar andere proef pakte ze met 194 punten nog een winstpunt. Dian Kisteman viel met Whistler (v. Weltino) in de klasse B net buiten de prijzen, maar haalde met mooie scores van 189 en 184 wel twee winstpunten binnen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500