Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstvakantie in de Wieden

Geplaatst op: 9 december 2014

In de kerstvakantie is Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster open voor jong en oud. Op zaterdag 20, 27 december en 3 januari is de watertoren in St. Jansklooster open van 13.00 tot 14.00 uur. Voor een bezoekje kunt u vooraf opgeven via T (0527) 246644 of via www.natuurmonumenten.nl/bcdewieden.

Tijdens de feestdagen is het een leuke aanrader om met het hele gezin het avontuurlijke laarzenpad te lopen en daarna kunnen kinderen een pindaslinger in het bezoekerscentrum maken. In de kerstvakantie is het bezoekerscentrum open van dinsdag t/m zondag tussen 12.00 en 16.00 uur. Op 24, 25, 31 december en 1 januari is het centrum gesloten.

Na een heerlijke wandeling over het laarzenpad (3 km) kunnen kinderen in het bezoekerscentrum knus bij de kerstboom een pindaslinger voor de vogels maken. Er kan ook een originele button worden gemaakt met een eigen tekening of een natuurplaatje. Beide activiteiten kosten € 1, – .
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500