Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman en Pluimers werken samen

Geplaatst op: 11 december 2014

De Breman Installatiegroep gaat samenwerken met isolatiebedrijf Pluimers BV. Door deze samenwerking bieden beide bedrijven gezamenlijk een totaalpakket waarmee ze zowel de zakelijke als particuliere klant totaal willen ontzorgen. De samenwerking komt voort uit een visie waarin beide bedrijven de klant een totaalpakket aan diensten willen bieden. Ze spelen in op een markt waar de behoefte aan verduurzaming van woningen stijgt en de klant hierbij graag aan de hand genomen wil worden.

Door het samenwerkingsverband is het voor de klant meteen helder  hoe een woning is te verduurzamen. De specialisatie van Breman is het verduurzamen door het plaatsen van energiezuinige installaties zoals cv-ketels, warmte-terug-win units, zonneboilers en zonnepanelen. Waarbij Pluimers zich, als Europees marktleider op het gebied van isolatie, richt op dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. De combinatie van werkzaamheden van beide bedrijven is voordelig voor klanten omdat hiermee aan aanzienlijke verbetering van het Energielabel kan worden gerealiseerd.

Kennis delen
Om ervoor te zorgen dat beide bedrijven alle ins-en-outs over elkaars producten kennen, zijn alle adviseurs uitstekend opgeleid in elkaars opleidingscentra. Zodat de klant een gedegen advies krijgt voor verduurzaming van de woning als opmaat richting nul op de meter. Een duurzame samenwerking die in positieve zin voelbaar zal worden in de portemonnee van de eindgebruiker.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500