Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lokale ondernemers heffen het glas op een goed jaar

Geplaatst op: 12 december 2014

ONZZ verzorgt kerstborrel voor zelfstandige professionals.

Op vrijdag 19 december 2014 verzorgt het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) een kerstborrel bij De Biezen, Langestraat 14 in Genemuiden. Vanaf 17.00 uur staat er een hapje en (gratis eerste) drankje klaar. Nog geen lid, maar wel een belangstellende ondernemer uit Zwartewaterland? Ook dan is aanmelden nog mogelijk via penningmeester@onzzwartewaterland.nl.

Alle zelfstandige professionals hebben ongetwijfeld een jaar van hard werken achter de rug. De plannen voor volgend jaar liggen al weer klaar. Nu is het tijd voor een korte adempauze ofwel de feestdagen. Tijdens deze kerstborrel genieten de lokale ondernemers tot ongeveer 19.00 uur van een hapje, drankje en natuurlijk een goed gesprek met hun netwerkpartners van het ONZZ.

Ondernemend Netwerk
Met de kerstborrel laat het ONZZ wederom zien een ondernemend netwerk te zijn. Zelfstandige professionals uit Zwartewaterland vinden er een platform waar ze andere ondernemers leren kennen. Een platform ook waar ze kennis delen en de mogelijkheid van onderlinge samenwerking verkennen. Het ONZZ mag dan geen belangenbehartiger zijn, maar het zet onze lokale zelfstandige professionals sterker en zichtbaarder in de regionale markt. Kijk voor meer informatie op www.onzzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500