Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overval op Zwols tankstation

Geplaatst op: 13 december 2014

Op vrijdagavond werd een benzinestation aan de Dijkstraat overvallen door een onbekende man. De man bedreigde het personeel met een wapen en ging er met een onbekend geldbedrag lopend vandoor. De overvaller was tussen de 20 en 25 jaar oud, had een blanke of licht getinte huidskleur, een tenger postuur en was ca. 1.75 m lang. Hij was ongeschoren, droeg een zwarte stoffen jas met capuchon incl. bontkraag en een spijkerbroek. Mogelijk dat de man voor die tijd het tankstation heeft geobserveerd. Mensen die de man voor of na de overval hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500