Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie kilo hasj bij autocontrole

Geplaatst op: 17 december 2014

De politie heeft dinsdagavond bij een controle van een bestelbus op de A50 ruim 3 kilo hasj aangetroffen. Dit werd bij Hattem in beslag genomen en de bestuurder, een 30-jarige Apeldoorner, is aangehouden voor verhoor. De politie houdt tijdens het Donkere Dagen Offensief en in de aanloop naar Oud en Nieuw regelmatig controles om woninginbrekers of mensen die illegaal vuurwerk vervoeren aan te houden. Hierbij werd omstreeks 20.30 uur een bestelbus gesignaleerd die richting Zwolle reed. Besloten werd deze te controleren. In de auto werd een groot aantal plakken hasj aangetroffen. De bestuurder werd aangehouden en bij weging bleek het om ruim 3 kilo te gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500