Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis site voor goed doel!

Geplaatst op: 19 december 2014

Ben jij betrokken bij een goed doel waarbij je wel wat extra publiciteit kunt gebruiken? Dan is een eigen website natuurlijk een must. Maar die is duur en geld besteed je uiteraard liever aan het goede doel. Een actie van de regionale website  www.varenindekopvanoverijssel.nl biedt dan uitkomst! Die gaat namelijk een professionele website gratis weggeven aan een goed doel. Interesse? Mail dan een motivatie naar info@varenindekopvanoverijssel.nl waarin je uitlegt wat jouw goede doel is en waarom de website nodig is. Op 10 januari wordt bekendgemaakt welk goed doel de site krijgt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500