Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ties vertrekt naar HHC

Geplaatst op: 22 december 2014

Philip Ties vertrekt bij Sportclub. Foto Helmich Lubberts

Vanaf volgend seizoen speelt Philip Ties in het shirt van HHC Hardenberg. Dat maakt de club uit Hardenberg bekend op de clubsite. De middenvelder zette zijn handtekening onder een contract dat hem twee jaar aan de oranje-zwarte vereniging bindt. Ties is de eerste aankoop van HHC voor het volgende seizoen. Hij speelt dit seizoen voor het eerst bij Genemuiden. Sportclub betreurt de overstap maar wenst de Drent al het goede, zo laat de club weten op haar eigen website.

Na gesprekken met trainer Marcel Groninger en het bestuur maakte de speler van SC Genemuiden zijn beslissing, zo meldt HHC. “HHC Hardenberg, veel mooiere clubs zijn er niet. Deze trein komt maar één keer voorbij, dus de keuze was snel gemaakt”, liet Ties weten. “Ik weet hoe Marcel werkt, dat spreekt mij aan. En ik wil graag op een zo hoog mogelijk niveau spelen.”

De 28-jarige ‘nummer tien’ speelde eerder voor VKW uit Westerbork, FC Emmen, ACV uit Assen, Staphorst en nu voor SC Genemuiden. Ties beschrijft zichzelf als een “speler met een enorme drive en loopvermogen”. In de zestien competitiewedstrijden die hij dit seizoen speelde, scoorde hij acht keer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500