Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwollenaar zwaar mishandeld

Geplaatst op: 24 december 2014

De politie is een onderzoek gestart naar een zware mishandeling van een 24-jarige man uit Zwolle. Dinsdagavond werd rond 18.00 uur gemeld dat de man in een pand aan de Diezerkade in elkaar was gezakt en niet aanspreekbaar was. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Later bleek dat de mishandeling plaats had gevonden in zijn woning aan de Steenstraat. De precieze toedracht is nog onduidelijk.

De man is opgenomen in het ziekenhuis met ernstig letsel aan zijn gezicht en een zware hersenschudding. Hij is aanspreekbaar, maar heeft nog geen verklaring afgelegd. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500