Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwolse komt om in het verkeer

Geplaatst op: 25 december 2014

Een 82-jarige fietsster uit Zwolle is woensdag om het leven gekomen bij een aanrijding met een auto op de Vechtstraat in haar woonplaats. De 48-jarige autobestuurder uit Zwolle kwam uit de richting van de Hanekamp en wilde in de richting van de Bisschop Willebrandlaan rijden. De fietsster reed over de Vechtstraat, ook in de richting van de Bisschop Willebrandlaan. Op het moment dat de autobestuurder over de brug reed voor de afslag Rhijnvis Feithlaan ontstond de aanrijding met de fietsster. Zij kwam hierbij ten val. Een ambulance heeft de Zwolse meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. Daar is zij aan het begin van de avond overleden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500