Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sneeuwkans Genemuiden heel klein

Geplaatst op: 26 december 2014

Foto Erik Eenkhoorn

(door John  Poot)  Dat niks zo veranderlijk is als het weer is ons al een tijdje bekend. En dat geld ook voor morgen met de vraag: krijgen wij sneeuw morgen? De koers van het lagedrukgebied gaat toch zuidelijker dan eerder van de week gehoopt werd, daardoor komt de neerslagzone iets minder noordelijker ter liggen. De noordelijke begrenzing zal dus liggen van het zuidelijke deel van Noord-Holland naar de Achterhoek.

IMG-20141226-WA0000Morgen ligt er een storing boven ons die de  hele dag voor bewolking zorgt. Er kan wat (natte) sneeuw vallen maar of het ook blijft liggen die kans is heel klein. Op de grens van Provincie Gelderland zal er misschien wel een dun laagje blijven liggen. Er waait wel een stevige noordoostenwind, die af en toe aantrekt tot een dikke windkracht 4 en de middagtemperatuur is ongeveer 2 graden. Later op de avond trekt het front naar het zuiden weg, waarna het droog wordt met opklaringen en kouder.

De dagen ernaar blijft het koud met overdag temperaturen boven nul en ’s avonds en ’s nachts onder nul.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500