Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Teigetjes winnen Ruutnacht

Geplaatst op: 3 januari 2015

Foto Erik Eenkhoorn

Aan het gezellige nachtvolleybaltoernooi van vrijdag 2 op 3 januari, ‘De Ruutnacht’ deden 22 volleybalteams mee. Volleybalvereniging Ruutvoorn organiseerde dit voor de vijfde keer. Zo’n hondervijftig volleyballers hebben een gedeelte van de nacht sportief doorgebracht in d’Overtoom! Er werd gespeeld in een prestatie- en twee recreatiepoules. In de vroege morgen, zo rond drie uur, werden de finales gespeeld.

In de prestatiepoule waren de teams van Pegasus uit Zwartsluis en de Teigetjes de teams met de meeste punten. In de finale waren ‘De (oude) Teigetjes’ uiteindelijk de sterksten. Zij wonnen na een spannende finale op setsaldo.

Bij de recreanten trok het team van ‘Masters of poar neem’n’ aan het langste eind. Zij versloegen in een boeiende en spannende finale ‘Blijfeensvandatnetaf’. Alle vier finalisten gingen met een krentenwegge naar huis. Ze konden deze ook al aansnijden in het ontbijt dat alle deelnemers in de vroege morgen aangeboden kregen in de kantine van d’Overtoom.

Voor de organisatie tekenden de heren en het meisjes A-team van volleybalvereniging Ruutvoorn. Zij kunnen terugzien op een geslaagde, sportieve en bovenal gezellige volleybalhappening.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500