Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Halfwerk stopt bij Sportclub

Geplaatst op: 3 januari 2015

Berry Halfwerk heeft vanmorgen bij de eerste training van Sportclub Genemuiden laten weten dat hij volgend seizoen stopt bij Sportclub 1. Hij gaat in een lager elftal voetballen. De in Zwartsluis wonende speler werd onlangs nog gehuldigd omdat hij 350 wedstrijden in het eerste team speelde. Als jonge middenvelder verdrong hij ooit Gert Eenkhoorn uit de basis.

Door zijn multifunctionele mogelijkheden speelde hij overal in het elftal en door diezelfde kwaliteit besloten trainers hem ook nog wel eens te makkelijk op de bank te laten. Onder Van Dijkhuizen speelde Halfwerk dit seizoen echter weer veel in de basis. Berry Halfwerk debuteerde op 4 mei 2002 in het eerste elftal van Sportclub Genemuiden. Uit bij Flevo Boys. Hij scoorde in al die jaren 41 keer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500