Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie waarschuwt voor oplichters

Geplaatst op: 7 januari 2015

De politie in Zwolle waarschuwt de inwoners voor een oplichtersduo dat zowel samen als apart bij woningen aanbelt en om geld vraagt. Het gaat om een 31-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Zwolle.

De afgelopen weken zijn er tientallen meldingen uit de wijken Holtenbroek en Dieze binnengekomen dat het stel ’s avonds of ’s nachts aanbelt bij mensen en met een zielig verhaal geld probeert los te krijgen. De man en vrouw doen dat samen, maar ook apart. Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat een familielid in het ziekenhuis ligt en dat ze geld nodig hebben om er heen te kunnen gaan. De politie adviseert mensen om hier niet aan mee te werken. Gedupeerden kunnen zich bij de politie melden om aangifte te doen. Tot nu toe heeft een aantal mensen aangifte gedaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500