Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Kaaihof begint aan een bijzonder jaar

Geplaatst op: 8 januari 2015

Medewerkers van De Kaaihof en Buitenbosch waren donderdag een dagje uit. Dit ter afronding van een hectische periode rond de opening van de nieuwe Buitenbosch aan de Markt én als begin van een bijzonder jaar voor De Kaaihof. De horecagelegenheid bestaat in september namelijk alweer vijf jaar. En dat zal niet ongemerkt voorbij gaan.

Harold en Jennifer van Dalfsen kijken terug op een druk, maar mooi en geslaagd jaar. “De laatste maanden van het jaar waren hectisch, mede door de verhuizing van Buitenbosch naar de Markt en  in tegenstelling tot ander jaren liepen de bruiloften tot en met de Kerst door. Dankzij de inzet van onze medewerkers is alles gelukkig goed verlopen. “We zijn inmiddels helemaal gesetteld op onze nieuwe locatie aan de Markt. De combinatie met Bosch Bloemen is verrassend voor klanten, we mogen over en weer nieuwe klanten begroeten. Ons vernieuwde assortiment met belegde broodjes, kaas, vers gebrande nootjes en Italiaanse worstjes wordt goed ontvangen. Ook de geschenkpakketjes waren rond de feestdagen erg in trek.”

Het valt ook dat steeds meer bruidsparen en families van buiten Genemuiden de Kaaihof weten te vinden. Typisch geval van mond-tot-mondreclame, denkt Harold. Hij kijkt ook met veel positivisme naar het komende jaar. “Tot aan de zomervakantie is de agenda alweer goed gevuld en in september hopen wij ons 5-jarig jubileum te mogen vieren. We hebben al leuke plannen en acties om deze gebeurtenis feestelijk te vieren.”

Ook de komende staat er veel op de agenda, zoals het Valentijnsdiner op zaterdag 14 feburari. “Mensen kunnen dan gezellig met partner, vrienden of familie genieten van een speciaal 3-gangen diner, omlijst met een intiem huiskamerconcert van Juust. Het idee ontstond tijdens de Peruaanse avond waarop Juust een gastoptreden gaf. De combinatie van gezellig eten en genieten van live muziek werd zo goed ontvangen dat dit een vervolg moest krijgen.”

Eind maart staat ook de Vrienden van de Kaaihof weer op de kalender. Onder begeleiding van een spetterende live band treedt plaatselijk zangtalent deze avond op. Deze 4e editie staat in teken van muziek van Nederlandse bodem. Wie het leuk vindt om deel te nemen aan deze avond kan zich bij de Kaaihof melden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500