Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubileumeditie voor de Stoepverkoop

Geplaatst op: 20 januari 2015

De Stoepverkoop van Genemuiden viert op 14 februari een jubileumeditie. Het is de twintigste keer dat naast winkeliers ook particulieren hun koopwaar kunnen aanbieden. En na al die jaren blijkt de formule nog niet uitgewerkt: de organisatie heeft alweer meer dan tien aanmeldingen voor het evenement.

Dat zijn er nu al meer dan vorig jaar toen de Stoepverkoop ook vanwege de weersomstandigheden wat minder in trek was. Dit keer verwacht de organiserende Middenstands Vereniging Genemuiden echter weer een grote toeloop naar het gebied tussen Westerkaai en Langestraat.

De allereerste editie was ooit een idee van Henk Naberman van Leerfashion. Die importeerde het evenement uit Heerde waar het al jarenlang veel publiek trok. Ook in Genemuiden trekt de Stoepverkoop veel mensen van buiten Genemuiden. Jaarlijks zien de winkeliers bekende gezichten terugkeren.

Ook spullen verkopen op 14 februari? Vraag dan een inschrijfformulier aan via albertflier@hotmail.comof 038 – 385 58 599. Deelname kost 10 euro.

Volg het laatste nieuws over de Stoepverkoop en de MVG op www.winkeleningenemuiden.nlof via twitter (@genemuidenMVG) en Facebook.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500