Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wolter Doosje krijgt zilveren speld

Geplaatst op: 20 januari 2015

Tijdens een reguliere vergadering van de VVN-werkgroep Zwartsluis, is voorzitter Wolter Doosje onderscheiden met de zilveren waarderingsspeld van Veilig Verkeer Nederland. De speld werd hem maandagavond in aanwezigheid van alle verkeersouders in De Vollenhoofsche Poort uitgereikt door de voorzitter van het district Overijssel, de heer Hans van Ronkel. Wolter heeft zich gedurende 35 jaar met veel enthousiasme ingezet tijdens de door de werkgroep georganiseerde activiteiten. Eerst als bestuurslid en penningmeester van de afdelingen Zwartsluis en Zwartewaterland en de laatste zeven jaar als voorzitter van VVN- afdeling Hasselt-Zwartsluis.

Wolter is bij vrijwel alle activiteiten betrokken. Of het nu ging om de elektrische aansluitingen bij de caravankeuringen of de banden- en verlichtingscontroles die in het verleden elk jaar werden gehouden, of zoals nu bij de jaarlijkse schoolverkeersexamens, de fietsenkeuringen op de basisscholen, de samen met de plaatselijke politie uit te voeren alcoholcontroles, de rijvaardigheidstesten voor vijftigplussers of de voorlichtingsavonden verkeerskennis; Wolter is er altijd nauw bij betrokken en heeft de zaken organisatorisch keurig in de hand.

Naast de zilveren waarderingsspeld ontving Wolter ook nog een oorkonde, een prachtige bos bloemen en een cadeaubon van de VVN-afdeling Hasselt-Zwartsluis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500