Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tulpenactie Bosch Bloemen krijgt vervolg

Geplaatst op: 21 januari 2015

Foto Pieter Polman

“Hartverwarmend”, waren de reacties bij Bosch Bloemen zaterdag tijdens de opening van het tulpenseizoen. “Van mensen met verdriet tot mensen die tulpen weggaven uit dankbaarheid. Bloemen brengen veel positiviteit onder de mensen”, zegt Marjan van Bosch Bloemen. En met die gedachte heeft ze besloten dat de actie zeker voorlopig een vervolg moet krijgen.

“Na het succes van de actie ‘Deel Blijdschap, Geef tulpen’ zetten wij deze positiviteit door. Iedere klant mag bij ons iemand opgeven voor een Blijdschap Boeket. Dat kan iemand zijn die het moeilijk heeft of juist iemand die iets leuks of vrolijks meemaakt”, aldus Marjan. Aanmelden kan uiteraard bij Bosch Bloemen. Die maakt dan iedere vrijdag iemand blij met een boeket.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500