Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Extra bestuurslid Technische Zaken…

Geplaatst op: 23 januari 2015

In tegenstelling tot het zwalkende Sportclub maakt de zaalvoetbalequipe korte metten met de invulling van de TC en eerste selectie voor volgend seizoen. Hedenmiddag vond dit alles plaats in horeca het ‘Jordaantje’ te Amsterdam.De droom van hoofdsponsor IJsselkern is om tijdens de kerstrecessie in 2015 nog eenmaal op zijn sterkst ten tonele te verschijnen op het landelijke bekende Zwartewaterland toernooi.

De al hechte defensie wordt dan versterkt met de louter ervaren en geslepen Fritsie, Tijmen Brouweros en Henry de Heut. Daarnaast werd ook de revaliderende Visschert vastgelegd om de voorste linie te voorzien van bruikbare ballen. Het viertal werd verleid om lucratieve contracten te tekenen in Cafe Jordaan onder toeziend oog van eigenaar Luuk Drost. Bovenstaande info zal echter als een mokerslag binnenkomen bij Floornet en Bonthuis Timmerman. Wees gerust Cees Gregoire en Cor Heutink, de contracten zijn opgesteld met een looptijd van één jaar. Dus drink er gerust geen biertje minder om vanavond.

Naast de invulling van de spelers werd ook een bestuurslid Technische Zaken aangesteld in de persoon van Dave Otten. Deze functie was al jaren vacant en zal voor onbepaalde tijd worden ingevuld. De heer Otten geniet het volste vertrouwen van de volledige spelersgroep.
Als laatste werd mede-eigenaar van het Jordaantje Eddy Watson als Gouden subsponsor vastgelegd. Ook deze subtropische verrassing kan terug vallen op netwerk in binnen en buitenland. Met name in Suriname voelt hij zich als een vis in het water. Geruchten gaan al dat het jaarlijkse trainingskamp ook hier zal worden belegd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500