Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Code oranje en sneeuw

Geplaatst op: 23 januari 2015

Het KNMI geeft een waarschuwing voor extreem weer (code oranje) voor heel Nederland. Komende nacht en ochtend voor gladheid door ijzel. Komende nacht trekt een gebied met winterse neerslag van west naar oost over het land. Op veel plaatsen wordt het glad als gevolg van ijzel. Daarnaast is er in de oostelijke helft van het land naast ijzel ook sneeuw mogelijk.

In de westelijke helft van het land verdwijnt de gladheid aan het begin van de ochtend. In het oosten van het land kan de gladheid nog aanhouden tot aan het eind van de ochtend. De waarschuwing voor de provincie Overijssel is van kracht van zaterdag 04:00u tot 10:00u. In de omgeving  Genemuiden kan er ongeveer tot 3 cm. sneeuw vallen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500