Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Handen af van de zwembaden’

Geplaatst op: 28 januari 2015

Aquajogging groep ‘maandagochtend’ uit Zwartsluis maakt zich zorgen over de bezuinigingsmaatregel van de gemeente op de zwembaden. “Al vele jaren volgen we de lessen in De Kragge met veel inzet en plezier. Dit om onze conditie en gezondheid op een verantwoorde manier op peil te houden. Dat willen we graag zo houden!”, aldus de dames. De gemeente wil 200.000 euro bezuinigen op de zwembaden in Zwartewaterland. Daarmee komt de toekomst van een van de drie baden in gevaar, zo lijkt het.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “‘Handen af van de zwembaden’

  1. Nick schreef:

    Hoi,

    In het stuk in de brug staat dat de 3 zwembaden jaarlijks 600.000 bezoekers trekt, waarvan 235.000 betalende. Wat is de reden dat die andere 365.000 niet hoeven te betalen?

  2. Jacques M schreef:

    Mooi dat deze dames bereid zijn om voor hun conditie en gezondheid een hoger terief te gaan betalen. Dan hoeft de gemeente dat niet meer te doen en dus ook niet degenen die van deze voorzieningen geen gebruik maken.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500