Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twente Plat in IJsselmuiden

Geplaatst op: 28 januari 2015

Zaterdagavond 7 Februari aanstaande vindt er in IJsselmuiden een regelrechte happening plaats. Dan namelijk komt het populaire humorgezelschap Twente Plat naar zalencentrum De Vinkehorst voor een avondvullende voorstelling met Twentse humor op z`n allerbest.

Want wat is er nou mooier, dan een heerlijk avondje uit, waar je eens ouderwets lekker kunt lachen? Echt niets brengt een mens in een beter humeur dan een gezond brok humor. En niets is zo aanstekelijk als samen met anderen lachen. Daarom is het zo heerlijk, dat het humorgezelschap Twente Plat dit seizoen eindelijk weer de weg naar IJsselmuiden heeft gevonden.

Al jarenlang trekt Twente Plat door Oost- Nederland met haar oergezellige en onvergetelijke voorstellingen en het publiek geniet telkens weer van een heerlijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. IJzersterke conferences, heerlijke liedjes en verrassende sketchen zijn de ingrediënten voor een programma, waar de spaanders vanaf vliegen en dat het publiek een avondlang op het puntje van de stoel weet te houden.

Al decennia lang heeft de Twentse humor een naam op te houden als het om de streekhumor gaat. Een bezoek aan Twente Plat is dan ook een happening, die men niet gauw zal vergeten. Op Zaterdag 7 Februari is de groep met haar splinternieuwe voorstelling 2015 te zien in partycentrum De Vinkehorst, Burg. van Engelenweg 100, IJsselmuiden, telefoon 0578 795025.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon. Aanvang der voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze prachtige avond uit zijn vanaf heden verkrijgbaar aan de zaal. Maar telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer 074 3841718 en de entreekaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling voor U klaar aan de kassa.

Twente Plat in IJsselmuiden: dat wordt een heerlijke en onvergetelijke avond uit.

Mis het niet !!!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500