Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas klaar voor officiële opening

Geplaatst op: 16 februari 2015

Na tien weken proefdraaien is Dorcas er echt klaar voor. Burgemeester Bilder opent komende vrijdag de winkel aan de Schering. Van 15.00 tot 16.00 uur is er een informele bijeenkomst voor genodigden, waarna om 16.00 uur de deuren openzwaaien voor het publiek. Op deze dag is de winkel geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur. Onthoud deze gewijzigde openingstijd en profiteer van deze koopavond.

Sinds de opening half december blijkt dat de Dorcaswinkel in een behoefte voorziet. “We mochten al vele bezoekers verwelkomen in onze mooie winkel en ook voor het inbrengen van kleding, huisraad en meubels weet men inmiddels de weg te vinden naar de Schering 25. In korte tijd hebben we ruim 60 vrijwilligers aan ons weten te binden en is er onderling al een bijzondere collegiale band ontstaan.  De collectie wisselt voortdurend, dus geregeld binnenwippen loont de moeite. Alle opbrengsten uit de verkoop komen na aftrek van onkosten, geheel ten goede aan de Dorcasprojecten in Oost-Europa en Afrika”, aldus Dorcas.

Kijk op  www.dorcaswinkelgenemuiden.nl  voor actuele informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500