Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoe ziet de Kamperzeedijk er straks uit?

Geplaatst op: 17 februari 2015

Bewoners van Kamperzeedijk zien donderdag hoe hun dijkdorp er straks vermoedelijk komt uit te zien. Dan worden de twee mogelijke ontwerpen gepresenteerd. Die waren het resultaat van een avond op 26 januari waarbij deskundigen van gemeente en provincie met bewoners van Kamperzeedijk, Mandjeswaard en Pieper nadachten over een nieuwe inrichting van het ‘centrum’ van het dorp.

Komende donderdag kunnen bewoners nogmaals hun mening geven over de verder uitgewerkte ontwerpen. Dat moet leiden tot een ‘voorlopig definitief’ ontwerp. De werkgroep DOP verzorgt donderdag ook nog een presentatie over de zogenoemde Bellepont. Dit is een fietspontje dat over de Goot gaat varen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500