Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangdag in Kampen

Geplaatst op: 24 februari 2015

Op D.V. zaterdag 14 maart wordt in de Kamper Bovenkerk de landelijke Psalmzangdag weer gehouden. Dit jaar worden er psalmen gezongen rondom het thema gebed en gebedsverhoring.

Ds. H. Zweistra, predikant van de Hersteld Hervormde gemeente te Nederhemert, zal de psalmen van toelichting voorzien. De samenzang wordt dit jaar op het Hinszorgel begeleid door Harm Hoeve . De psalmen worden niet-ritmisch gezongen, uit de berijming van 1773.

De Psalmzangdag is voor iedereen gratis toegankelijk. Wel wordt er twee keer gecollecteerd om de kosten te dekken. In de pauze zijn consumpties tegen betaling verkrijgbaar. De middag begint om 13.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Parkeertip: Stadhuis, Burg. Berghuisplein, op ca. 10 min. loopafstand van de Bovenkerk. Zie voor meer info : www.psalmzangdag.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500