Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw album van Joyful Sound

Geplaatst op: 28 februari 2015

Met de titel #THNX! brengt gospelkoor Joyful Sound op 11 april hun vierde CD uit. Maar liefst dertien liederen variërend in stijl spreken de dankbaarheid uit die dit enthousiaste koor voelt over hun 20-jarig bestaan. Vrolijke meezingers, stevige black-gospel, intense ballads en prachtige opbouwende luisterliederen, maar alle onmiskenbaar de sprankelende klank van Joyful Sound.
Tijdens twee concerten op zaterdag 11 april in de stadsgehoorzaal in Kampen wordt de CD gepresenteerd. De stadsgehoorzaal geeft eerst al de prettige en knusse sfeer die bij een jubileum feestje hoort en levert daarnaast ook een prachtig podium waarop de presentatiekwaliteiten en creativiteit, waar het koor om bekend staat, goed tot hun recht komt. Via www.stadsgehoorzaalkampen.nl kunnen de kaarten worden gereserveerd.
’s Middags start het concert om 14:30 uur, ’s avonds om 19:30 uur. Na het avondconcert is er een afterparty waarbij de band ‘Applemousse’ voor passende feestelijke achtergrondmuziek zorgt. Joyful Sound heeft alle oud-leden persoonlijk uitgenodigd voor het concert en uiteraard zal er tijdens het concert ook aandacht besteed worden aan een dankbare terugblik op 20 jaar lief en leed en mooie muziek. Maar uiteraard is er vooral ook aandacht voor de nieuwe CD en zijn alle bezoekers van het concert van harte welkom bij de afterparty die tot middernacht zal duren. Meer informatie is te vinden op www.joyfulsound.nl
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500