Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters presteren goed in eigen manege

Geplaatst op: 15 maart 2015

De Zwartewaterruiters presteerden goed op Indoor Genemujiden. Dat werd dinsdag vervolgd met het paarden springen klassen B t/m ZZ. Leden van de Zwartewaterruiters waren hier erg succesvol. Van donderdag 12 maart jl. t/m zaterdag 14 maart mochten de pony’s van start op Indoor Genemuiden en deze ruiters en amazones streden om een felbegeerde plek in de finale.

Bij de paarden reed Riëlke Roeland met Ersina I VDL naar de derde plaats in de klasse B. Jeanine Fuite won in deze klasse met haar paard Cash de vierde prijs. In de klasse L sprong Jan Beens met Davona naar de tweede plaats. Alène Roeland reed in deze klasse naar de vierde prijs met haar paard Da Vinci. Vervolgens ging deze combinatie van start in de hogere klasse M. In deze klasse wonnen Alène en Da Vinci de zevende prijs. In de klasse M was Riëlke Roeland succesvol met haar paard Don Diablo. De combinatie reed een foutloos en snel parcours en won hiermee de eerste prijs.

Op vrijdag 13 maart jl. ging amazone Jenayla Roeland van start met haar pony King of the Disco. In de klasse L categorie D/E won zij in het tweede parcours de tweede prijs. Hiermee werd zij geplaatst voor de finale van de klasse L. In deze finale behaalden Jenayla Roeland en King of the Disco de vierde plek. In de klasse B categorie D/E was Joël Zwanepol succesvol met zijn pony Warenzo. In het eerste parcours won hij de zevende prijs en in het tweede parcours reed hij naar de vierde plaats. Met dit resultaat mocht Joël Zwanepol van start in de finale. In deze finale behaalde de combinatie een mooie derde plaats. Béanke Roeland reed in deze klasse het eerste parcours een mooie ronde en werd door de jury beloond met 85 stijlpunten. Hiermee won zij de derde prijs en een plekje in de finale. In deze finale reden Béanke Roeland en Flex naar de vierde plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500