28 april 2024 t’ Olde Staduus

Beloften Sportclub kraken DESZ

Geplaatst op: 16 maart 2015

Foto's Erik Eenkhoorn

De beloftes van Sportclub Genemuiden wonnen maandagavond eenvoudig van DESZ: 5-1. Bij Genemuiden deden van het eerste elftal alleen Herman van Dijk en Ryan van Lente mee. Zij speelden met onder meer A- en B-junioren om zich heen.

De ervaren Van Dijk scoorde al na 6 minuten spelen de 1-0, waarna Harald van Dijk in de 8e minuut uit een fraaie vrije trap de 2-0 aantekende. Nog voor rust maakten Germain Molina en Frank Jansen aan alle Sluziger illusies een einde. Dezelfde Jansen scoorde direct na de thee de 5-0. Desz kwam in de tweede helft iets meer in de wedstrijd en kreeg wat kansen op een doelpunt, maar door goed werk van goalie Robert Riezebos kwam Desz niet tot scoren.  Ex-Sportclub-speler Danny Moorman kon in de slotfase van de wedstrijd nog wat terug doen voor de ploeg uit Zwartsluis en scoorde de 5-1.