Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe opzet voor Vrienden van de Kaaihof

Geplaatst op: 17 maart 2015

Volgende week zaterdag 28 maart is alweer de 4e editie van Vrienden van de Kaaihof. Dit jaar is er voor een vernieuwde opzet van dit populaire muziekevenement gekozen. De avond wordt geopend door een nieuw bandje van Genemuider bodem ‘Uncle John’. Deze verrassende formatie bestaat uit leadzanger Stefan Verhoek, gitaristen Johan van Dijk en  Thomas ter Molen, drummer Jerry Hoekman en de oom van Jerry ‘Uncle John’. Het repertoire bestaat uit onder meer Racoon, John Legend, Pearl Jam en The Eagles.

De avond wordt vervolgd door DJ Junior S en saxofonist Stanley Medema. Dit duo combineert het beste van twee werelden: dansbare, moderne DJ muziek met live saxofoon improvisaties. Muziek met saxofoon is dé trend van dit moment, denk aan de huidige de nummer 1 hit van Omi, maar ook ‘Vandaag’ van Bakermat en ‘Changes’ van Faul & Wad Ad vs. Pnau.

Daarnaast zullen de bekende dance classics niet ontbreken. Kortom, een avond vol muziek en gezelligheid! Entreekaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop (verkrijgbaar bij de Kaaihof en Buitenbosch) en aan de deur 10 euro. Aanvang: 21.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500