Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Middag Mannen bij ZwartewaterFM

Geplaatst op: 23 maart 2015

Elke zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur zullen Marnix en Maikel Westhuis vanuit de studio van ZwartewaterFM hun nieuwe programma “De Middag Mannen” presenteren. De beide neven Westhuis richten zich met hun muziekprogramma vol entertainment, humor en (ook) informatie op jongeren tot 23 jaar.

Vorig radioseizoen verzorgde Marnix Westhuis als leerling van het Agnieten College de techniek bij het Jongerenprogramma. Dit jaar stroomde hij bij ZwartewaterFM door met het eigen programma “Switch” op de donderdagavond, dat hij ook samen met neef  Maikel presenteert. Met eigen jingles willen de zeer gemotiveerde radiomakers een spraakmakend programma samenstellen van hoge kwaliteit. “De Middag Mannen” komt in de plaats van het programma “INTRO” en is tevens een opstap naar het Sportprogramma elke zaterdagmiddag bij ZwartewaterFM. De eerste uitzending is komende zaterdag 28 maart om 13.00 uur op 107.3 FM of via de kabel 104.1 FM

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500