Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel persoonlijke records zwemmers DEK

Geplaatst op: 29 maart 2015

Foto's Wim Kanis

DEK zwom zaterdag in zwembad Bestevaer deel 5 van de competitie. Een lange wedstrijd: met 39 programmaonderdelen ben je zo’n drie uur onderweg. DEK bracht 37 zwemmers aan de start. Voor de jongste zwemmers; Laurens van der Pligt, Sophie Leusink, Fabienne van Luyk,  Michelle van den Berg, Isa Koobs,  Anouk Bosman,  Daphne Breurkes,  Nineke Siebert , Ellyne Voorhorst,   stond de 100 meter wisselslag op het  programma.

Sophie Leusink zwom bij de meisjes naar de naar een derde plek. Laurens van der Pligt was bij de jongens tweede.  Sybren Bos zwom op de 25 meter vlinderslag  naar een tweede plaats met scherpe verbetering (3,28 sec) van  zijn PR. Sophie van Someren mocht in haar eentje de 200 meter schoolslag zwemmen: met 2.52.03 een mooi  PR.

In totaal werden 28 Persoonlijke records gezwommen. Ruben Beens, Thon Naberman en Jorgen Gerritsen zetten daarnaast opnieuw een Clubrecord neer. Daarnaast mag Robin van den Berg in de spotlights: in de eerste wedstrijd  na zijn blindedarmoperatie wist hij een PR neer te zetten op de 50 meter vlinderslag. Gefeliciteerd!

Bij de estafettes (4 x 50 wissel jongens) werden  Richard Ruijg, Jorgen Gerritsen, Thon Naberman en Lennard Beens en het team Arie de Jager, Sybren Bos, Laurens Curfs en  Arnold Kattenberg werd 4e.

Bij de meisjes 4 x 50 wissel waren Demi Visscher, Andrea van Dalfsen,  Lisanne Kanis  en Sophie van Someren eerste. De volgende wedstrijd is op 11 april op Urk, aanvang 17.45 uur. De totale uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com  Daar vindt u ook foto’s en filmpjes en uiteraard meer informatie over wedstrijdzwemmen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500