Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vechtpartij met inbrekers

Geplaatst op: 5 april 2015

In de nacht van zaterdag op zondag probeerden twee onbekende mannen  in te breken bij een koffiehuis aan de Hoogstraat in Zwolle. De eigenaar kwam na ontvangst van een alarmmelding snel ter plaatse en raakte in gevecht met de mannen.

De eigenaar ontving rond 04.45 een melding dat er bij zijn zaak ingebroken werd en ging direct ter plaatse. Hij trof de inbrekers bij de achterdeur aan. Zij waren nog bezig een raam met gewapend glas in te slaan. Er ontstond een gevecht met de inbrekers, waarbij er over en weer geslagen is. Op enig moment werd de eigenaar geschopt, waardoor hij ten val kwam. De inbrekers gingen er vervolgens rennend vandoor. Zij bleken niet binnen te zijn geweest.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500