Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gewonden bij ongeluk in Rouveen

Geplaatst op: 17 april 2015

Bij een verkeersongeval op de kruising J.J. Gorterlaan en de Bisschopsweg zijn donderdagmiddag twee mensen uit Rouveen gewond geraakt. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Een 65-jarige automobilist uit Rouveen verleende, rijdend over de Bisschopsweg, geen voorrang aan een van rechts komende auto. Deze werd bestuurd door een 69-jarige vrouw uit Rouveen. Haar auto werd door de botsing tegen een boom gesmakt. Zowel zij als haar inzittende 75-jarige echtgenoot raakte daarbij gewond. De brandweer haalde hen uit hun beknelde positie. De vrouw liep een gebroken rib; haar man een hoofdwond en inwendig letsel op. De 65-jarige bestuurder en een 4-jarig bij hem inzittend jongentje bleven ongedeerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500