Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kwekerij met Genemuider tintje

Geplaatst op: 18 april 2015

Een echt Zwartewaterlands bedrijf: zo zou je Kwekerij De Beukenhof in De Velde kunnen noemen. De kwekerij is op het terrein zorgboerderij Lenteheuvel in Zwartsluis dat gerund wordt door Genemuidenaar Van Dijk. En de eigenaar van de kwekerij heet Jeroen van Hasselt. Zijn dochter Luna had zaterdagochtend de eer om het bedrijf van haar vader te mogen openen.

De kwekerij heeft een mooi assortiment aan planten. Voor een dag waren ook een imker en een springkussen aanwezig. Bovendien zorgde Albert Heijn Bart Knap voor een hapje en drankje. De Beukenhof is te vinden langs de dijk tussen Hasselt en Zwartsluis. Bezoekers moeten dan wel de parallelweg nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500