Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters snakken naar het einde

Geplaatst op: 20 april 2015

Met nog vier speelrondes te gaan is het ongekend spannend wie dit jaar kampioen bij de biljartclub wordt. In de eerste klasse zijn de kaarten nog steeds niet geschud en strijden de bovenste vijf biljarters nog om de hoogste eer. In ronde 30 verspeelde Aart van Dijk zijn koppositie door eerst van een uiterst geconcentreerde Johan Klaver te verliezen en daarna moest hij in Barry Eenkhoorn zijn meerdere erkennen.

Hierdoor nestelde Jan Eef Bakker zich op de bovenste plek door zeer overtuigend te winnen van good old Tiem Eenkhoorn.

De in grote vorm stekende voorzitter Klaas v/d Berg verloor zijn partij jammerlijk van runner up Harm v/d Kolk en moest daardoor toezien dat Johan Klaver dichterbij kwam. Vermeldenswaardig is dat hij 3 speelrondes terug een megaserie van 93 caramboles neerzette tegen deze speler, die daar nog steeds gillend van wakker wordt.

In de tweede klasse doen er nog 6 spelers mee voor het kampioenschap, waarbij gezegd moet worden dat de nieuwkomers Dick Naberman en Wim v/Dalfsen het zeer goed doen en een pluim verdiend hebben.

De 2e klasse kampioen van vorig jaar, Hans Mateboer, verzuimde om dekop positie over te nemen  door te verlezen van nieuwkomer Dick Naberman . Koploper Henk v/d Kamp kon waarschijnlijk de druk niet aan en verloor van Gerrit Rietman, hetzelfde overkwam Willem Oostwoud die door Hendrik Jan Post met lege handen naar huis werd gestuurd .

Mocht u ook volgend jaar willen meedoen aan deze biljartcompetitie , geef u dan zsm op bij p.driessen@ziggo.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500