Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen goud voor DEK

Geplaatst op: 26 april 2015

Foto Wim Kanis

DEK deed zaterdag in De Tijenraan in Raalte mee aan deel 4 van de Swimkick: de wedstrijden voor de zwemmers tot 12 jaar. De zwemmers van DEK moesten het opnemen tegen De IJsel uit Deventer, Hera’11 uit Raalte en ZPC Nieuwleusen.

DEK kwam met 12 zwemmers aan de start. Er werden zestien individuele PR’s gezwommen. Het estafetteteam DEK 2 ( Lara Tuinman, Michelle van den Berg, Kimberley Visscher en Lars Tuinbeek) scherpte de tijd op de 4 x 50 meter schoolslag met ruim 4 seconden aan en verdiende daarmee bons. DEK 1 (Ellyne Voorhorst, Sven Kragt, Jirsca van Dalfsen en Steijn Schutten) zwom op de 4 x 25 meter schoolslag naar zilver.

Er ging deze ronde geen goud naar Genemuiden. Wel zilver: voor Lotte Bakker (2x), Steijn Schutten, Ellyne Voorhorst en  Michelle van den Berg. Brons was er voor Julian Hoekman (2x) en Sanne van Luijk. Net buiten de prijzen vielen Joël Kramer en Brinn Schutten. Joël verbeterde wel zijn PR op de 25 meter schoolslag met ruim vier seconden, terwijl Brinn op dezelfde afstand meer dan twee seconden sneller was dan voorheen.

De totale uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com  Daar vindt u ook foto’s en filmpjes en uiteraard meer informatie over wedstrijdzwemmen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500