Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel nieuwe zwemmers erbij

Geplaatst op: 2 mei 2015

Zwembad Bestevaer leidde de afgelopen maanden weer een hele reeks jonge zwemmers af. Uit Genemuiden en omstreken. Zaterdag mochten ze afzwemmen voor A of B.

Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen voor A 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen. Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.

Dit zijn de geslaagden:

Kay Aarten, Marien Bastiaan, Cees Beelen, Lynn Beens, Nienke Beens, Lieke Benschop, Ellen Booij, Benjamin Buitink, Joshua van Dijk, Lucas van Dijk, Felien Dräger, Jasper van Es, Joas van Frankenhuijzen, Wiljon van der Galiën, Julian van Hattem, Talitha Heldoorn, Tess Henniphof, Jonathan Hofland, Marit Kanis, David Kijk in de Vegte, Marin Klein, Robert Krul, Daan de Lange, Anne-Jet v/d Linde, Gerlyn v/d Linde, Anne-Dirk Meijwaard, Rolf Meuleman, Wilco Mulder, Nanne Naberman, Rhodé Pennekamp, Rutger Post, Rik Prins, Tim Riezebosch, Jaelin Schuurman, Nick Snel, Noa Vermeer, Sara Visscher, Jan Mark van de Wetering

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Arjen Beens, Jasmijn Beens, Noah Beens, Luuk v/d Belt, Sanne v/d Belt, Sophie Boersma, Milan Bosman, Eva van Dijk, Gert van Dijkhuizen, Sietse van Dijkhuizen, Maira Duitman, Mayco Gelderblom, Elise Hofstede, Jade Horenberg, Thomas Jansen, Lynn Jongbloed, Jeroen v/d Kamp, Lisa Kanis, Sven van Lente, Clarens Leusink, Lorenzo Merkx, Amelie Meuleman, Jamarith Meuleman, Remco Nentjes, Kasper Palland, Sophie Ritsema, Yenn Sambo, Rafy Snoeijer, Armin Spijkerman, Daniel Talen, Wiegert v/d Vegt, Gerilyn Visscher, Job Visscher, Sven v/d Wal, Jur v/d Werf, Koen v/d Werf, Thias v/d Winkel, Naomi Zwanepol

a1

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Veel nieuwe zwemmers erbij

  1. inwoner schreef:

    Jasmijn Beens gefeliciteerd met je diploma
    je grote fan

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500