Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn bij de besten in Vredeskoers

Geplaatst op: 7 mei 2015

Pascal Eenkhoorn finishte tijdens de eerste etappe van de Vredeskoers in Tsjechië in de eerste groep van 26 renners. Hij eindigde als 16e. De Vredeskoers duurt vier dagen en is een van de belangrijkste meerdaagse wedstrijden voor junioren. Op de erelijst staan ondertussen toonaangevende profs als Kwiatkowski, Cancellara, Kreuziger en Kangert en ook onder meer Denis Menchov. Morgen staat er een tijdrit en een gewone etappe op het programma. Volgens Eenkhoorn had hij vandaag goede benen. De eerste etappe was zwaar, maar er komt een nog zwaardere aankomst aan, aldus de Genemuidenaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500