Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aquavaria-dames willen zwemmen met burgemeester en wethouders

Geplaatst op: 12 mei 2015

Een groep dames uit Genemuiden en omstreken heeft het college van B en W uitgenodigd om komende maandag mee te zwemmen. Zo willen ze de burgemeester en wethouders tonen hoe belangrijk hun Aquavaria-les en zwemmen in het algemeen is.

“Wij zijn slechts een van de vele groepen die wekelijks zwemmen in Bestevaer. Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit niet meer zou kunnen in Genemuiden. Wij voorzien dat onze conditie en gezondheid achteruit gaan als het zwembad dicht moet”, schrijven de dames in een brief aan het college.

Ze nodigen de burgemeester en wethouders uit om komende maandag mee te zwemmen. Vanaf 09.45 uur duiken ze het zwembad in. En na 10.30 uur staat de koffie zoals elke week klaar. “Deze kennismakingsles is voor u gratis…”, schrijven de dames ook nog.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Aquavaria-dames willen zwemmen met burgemeester en wethouders

  1. Jan Pol schreef:

    Mooi onderwerp om te filmen

  2. Henk H schreef:

    Is de toegangsprijs inclusief of exclusief koffie? anders is de eerste besparing al gevonden…

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500