Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Man op de stenen

Geplaatst op: 20 mei 2015

Dit is geen wrede scene uit een boek van Appie Baantjer, geen tragedie in de polder en geen onwel geworden man. Dit is een fotograaf van Genemuiden Actueel. Altijd op zoek naar bijzondere platen, nieuwswaardige kieken of gewoon mooie foto’s. Bij nacht en ontij. Bij regen en wind. En natuurlijk ook bij zon. Als er veel te doen is in het stadje en als er werkelijk helemaal niets te doen is. Altijd op pad met de camera. En met een beetje geluk komen ze terug met beelden of verhalen. En die worden dan weer door meer dan een miljoen mensen per jaar bekeken. En daardoor hebben die fotografen weer de motivatie om zich in dit soort merkwaardige poses te bewegen. En ondertussen hebben ze het met elkaar nog gezellig ook. Het Genemuiden Actueel-gevoel zullen we maar zeggen. Ook zin om wat te doen?

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500