Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overlast in centrum duurt nog hele zomer

Geplaatst op: 16 juni 2015

De bouwwerkzaamheden in het oude pand van Expert duren nog de hele zomer. Volgens wethouder Arie Speksnijder beginnen kort kraanwerkzaamheden die tot overlast voor het verkeer kunnen zorgen. Vermoedelijk neemt die klus zeker tot en met september in beslag. Op de locatie wordt een vestiging van Regiobank en een aantal woningen gerealiseerd.

Daarmee zijn dan de werkzaamheden in het centrum nog niet afgerond. Ook aan het Havenplein en bij de Sas gaat de gemeente nog aan de slag. Het Havenplein wordt opnieuw ingericht en bij de Sas komt onder meer een nieuw sanitair gebouw. Ook de Koppel heeft prioriteit. “Daar willen we parkeerplaatsen realiseren en het idee van de oude brug terughalen in het straatbeeld. Dat project voeren we in fases uit. Parkeren heeft de hoogste prioriteit”, legt Speksnijder uit.

Bij die klus werkt de gemeente net zoals bij de Sas weer samen met een burgerinitiatief. Momenteel wordt een werkgroep gevormd van betrokkenen die zich willen inzetten voor het werk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500