Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Ouderwets’ snacken in De Meente

Geplaatst op: 26 juni 2015

Gezelligheid troef op het plein van De Meente vrijdagmiddag. Daar regelden Helma Last, Mirelle van Dijk en Janneke Bakker weer de patatverkoop. En daar maakten de bewoners van De Meente natuurlijk graag gebruik van. En dat levert dan weer een heerlijke sfeer op.

Zeker nu het nieuwe afzuigsysteem in het werk is gesteld. Dat is geschonken door de Stichting Vrienden van de Meente. Zonder bijluchtjes is het nu puur genieten van de patat en de snacks. De eigengemaakte  bami komt bijvoorbeeld van Snackbar het Eenkhoorntje (Bart en Driek dus) omdat veel mensen daar herinneringen aan hebben.

Buiten dat werd het middagje patat verkopen mogelijk gemaakt door de sponsoren Hubo, Vivaldi, Witgoedservice Mateboer, 123 Machineverhuur en in het bijzonder Pol en Pleijsier. Restaurant De Biezen sponsorde de koksmutsen.

Foto’s Erik Eenkhoorn

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500