Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Benjamin sluit af met baby’s

Geplaatst op: 30 juni 2015

Het laatste thema voor de vakantie bij Benjamin gaat over baby’s. “Hoe leuk is dat? Nou, wij vinden het echt geweldig! Onze klas is net een echte babykamer! Met een echte wieg (te leen gekregen van de moeder van Alexander) Een bad, tummy-tub, aankleedkussen, kleertjes, flesjes, speentjes …….te veel om op te noemen!”, aldus de leiding.
“Op het prikbord hangen geboortekaartjes van ons en foto’s van toen wij baby waren. We hebben gezien hoe echte baby’s in de tummy-tub gaan en  mochten de haartjes kammen van de baby! Moeder van Ruben, Sarah en Lars: Bedankt dat jullie bij ons zijn geweest om jullie kindje bij ons in bad te doen! O ja, we hebben ook nog beschuit/cake gehad met muisjes! De moeder van Bertrice had heerlijke cake gebakken! Bedankt!
Mocht u uw peuter op willen geven? Dat kan! Ons telefoonnummer is: 038-3857282
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500