Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jarige Bonthuis verrast trouwste klant

Geplaatst op: 1 juli 2015

Eigenaren en medewerkers van ‘H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs’ verrasten woensdag hun trouwste klant ‘Henk van der Horst Transport’ te Hasselt met een echte ‘Bonthuis’-taart en een grote bos bloemen.

Vandaag  1 juli 2015 is het precies 75 jaar geleden dat Harm Bonthuis zijn administratiekantoor begon te Genemuiden. Al  75 jaar is ‘H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs’ in Zwartewaterland en omstreken de betrouwbare  specialist voor het midden- en kleinbedrijf, agrarische sector, non-profitinstellingen en particulieren op het gebied van administraties, jaarrekeningen en belastingen.  Vanaf 2010 is er een nauwe samenwerking met ‘Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs’, waarmee administratiekantoor Bonthuis in hetzelfde pand is gevestigd.  In dit jubileumjaar timmert het oudste maar ook hypermoderne administratiekantoor van Zwartewaterland flink aan de weg met diverse acties. Zo is er de steun aan verenigingen en stichtingen tegen zeer gereduceerd tarief en het gratis inloopspreekuur op de vrijdagmiddag.

Vandaag werden Hans en Gea van der Horst van ‘Henk van der Horst Transport’ te Hasselt in het zonnetje gezet. Jan Bonthuis, Piet Bonthuis, Dirk Klaver en de huidige eigenaren  Jan Bakker, Geerhard Schaapman en Jacolien van Gaalen-Wagterveld togen met een grote ‘Bonthuis’-taart en een mooie bos bloemen  naar Hasselt. De relatie van ‘Bonthuis’ met  ‘Henk van der Horst Transport’ stamt al vanaf 1946. Hans van der Horst is de derde generatie in rij en vierde in 2008 zelf het 75-jarig bestaan van dit oerdegelijke transportbedrijf, waarvan het wagenpark bestaat uit zo’n vijfendertig eenheden.

‘Henk van der Horst Transport’ is sterk in het speciaal transport van bouwmaterialen en beschikt over zelflossende en –ladende kraanwagens, met binnenladers en betonmixers. Daarnaast is het activiteitenpakket van ‘Henk van der Horst Transport’ de laatste jaren flink uitgebreid en sterk groeiend met distributiewerk (o.a. hout en stukgoed) en containervervoer door de gehele Benelux, Duitsland en Engeland. De containers worden in Hasselt, Genemuiden of in de havens opgehaald en gelost of geladen waar de klant dat wil. Net als bij ‘Bonthuis’ staat bij ‘Henk van der Horst Transport’ het belang van de klant voorop en streeft men naar een uitstekende  prijs-/kwaliteitsverhouding, grote flexibliteit en ‘ontzorgen’ van de klant. Met als slagroom op de taart een no-nonsens-mentaliteit  en een betrouwbare partner van én voor de klant!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500